1.000.000 bildeler - Finn en egnet reservedel til bilen din Eksempel

0 Varer
#
Din handlekurv er tom
0,00 kr

Abbonner
PÅ VÅRE NYHETSBREV

For å få de siste nyhetene og tipsene fra oss, vennligst skriv inn din e-postadresse:

Infografikk
Antall nye biler
solgt over 20 år

Her er litt interessant infografikk som vi har forberedt for deg. Ut i fra dette, kan du finne ut hvilke stiler på karosseriet som bileiere i vesteuropeiske land foretrakk fra 1998 til 2017. For eksempel, så kan man merke seg følgende trend: etterspørselen for sedan i Europa har falt. År etter år, registreres det færre og færre bilder med denne typen karosseri: prosentandelen blant totalantallet nyregistrerte biler har falt fra 76 til 46 på over 20 år.

Lær mer
Feil på bremseskiver: tegn og årsaker

Bilens bremsesystem spiller en viktig rolle for trafikksikkerheten. Et av hovedelementene i systemet er bremseskivene. De utsettes konstant for høye mekaniske og termiske belastninger. For å raskt kunne diagnostisere og eliminere feil på bremseskiven, må bileieren kjenne til de viktigste tegnene. Informasjon om hva som forårsaker svikt kan bidra til å forebygge driftsstans.

Lær mer
Populære bildeler
Τips
Hva er RunFlat?

Når du kjører på dårlige veier, dobles risikoen for skader på dekket. Hull og humper, spiker, knust glass, skarpe steiner på veien, samt for lite eller for mye dekktrykk, kan forårsake punktering. Dessverre er det ikke alltid mulig å erstatte eller reparere hjulet. Når du bruker RunFlat dekk, kan du enkelt komme deg til bilverkstedet. I denne artikkelen skal vi fortelle deg mer om hvordan de er.

Lær mer
Vindusviskere:
Den komplette
veiviseren for
bytting og drift

For at du skal kunne se veien tydelig, uansett hvordan været er ute, må du ha vindusviskere installert som fungerer i ditt moderne kjøretøy. De skal umiddelbart fjerne skitt, vann, snø og lignende fra frontruten. Du kan kjøre tryggere med kjøretøyet ditt, forutsatt at frontruten er ren, og kjøring med ødelagte vindusviskere er forbudt i loven til de fleste land. Vi forklarer hvordan du unngår tidlig ødeleggelse av disse komponentene og hvordan du gjenoppretter systemet.

Lær mer
Nyheter
Citroën tilbyr briller som motvirker reisesyke

Ifølge statistikker lider mer enn 30 millioner europere av reisesyke når de ferdes på veien. Citroën fant løsningen på problemet. Seetroën-brillene, som ble lansert av selskapet selv, er laget for å ta hånd om forstyrelser i vestibularisrapparatet for passasjerer under kjøreturer.

Lær mer
Goodyear Oxygene -
dekk som produserer
oksygen

Ingeniørene til selskapet Goodyear er bekymret for den stadig økende konsentrasjonen av karbondioksid i atmosfæren, samt naturkatastrofene som det forårsaker. Derfor har de presentert for verden en av sine nyeste utviklinger: konseptet oksygendekk som produserer oksygen.

Lær mer
Ordliste
Tiptronic

Tiptronic er et beskyttet navn for en funksjon som gjør det mulig for føreren å manuelt kontrollere en automatisk girkasse. Systemet ble utviklet av selskapet Porsche i 1990, og ble først installert eksklusivt på bilene til dette varemerket. Nå finnes forskjellige versjoner av Tiptronic på ulike modeller fra produsenter som Audi, Volkswagen, SEAT og Peugeot.

Lær mer
Manumatic

Manumatic er betegnelsen som brukes til å referere til automatisk, halvautomatisk og trinnløs girkasse, med funksjon for manuelt girskift.

Lær mer
Diagnostikk
Servostyrings olje : hvordan du velger og bytter den

Servostyringen's levetid er beregnet for hele livet av en bil , men bare i tilfeller hvor systemet ikke har arbeidsoljelekkasje . Bruk av lavkvalitets olje eller sent bytte er de vanligste årsakene til servostyring lekkasje. Les vår artikkel for å vite hvordan du skal unngå feil når du skal velge og skifte hydraulikkolje.

Lær mer
Overoppheting av bremseskivene : symptomer, årsaker,løsning på problemet

En av de mest vanlige feil på bremseskivene er at de overopphetes. Ved tilfelle av overoppheting av platen når temperaturen kritiske verdier, og dette gjør at bremseklossen begynner å gli på platen, og da blir effektiviteten av bremsesystemet redusert til et minimum.

Lær mer
Kjøp på nett med rabatt på spesielle tilbud og kampanjer - TecDoc Inside

Det er ikke tillatt å kopiere de her viste dataene, spesielt hele databasen. Det er ikke tillatt å mangfoldiggjøre og/eller bearbeide dataene eller hele databasen, og/eller la tredje part gjøre det, uten at TecDoc har gitt samtykke til det på forhånd. Dersom dette ikke overholdes, er det et brudd på opphavsretten og vil bli rettslig forfulgt.

Kundeservice Internasjonal

Kundeservice for Norge[email protected]Autodoc.co.no - Direktelinje og kundeservice

© 2019 www.autodoc.co.no: AUTODOC Nettbutikk

Nytt og forenklet nettsidesøk vil gjøre det lettere for deg å finne riktig del. Søk etter reservedeler.

Forespørselstype Eksempel
Reservedeler Bremseskiver
Reservedeler + Produsenter av bildeler Oljefilter STARK
Reservedeler + Bilprodusent Tennplugger AUDI
Reservedeler + Artikkelnummer Vindusviskere SKWIB-0940064
Artikkelnummer SS-X38C
Artikkelnummer + Produsenter av bildeler 567828 VALEO
OEN 1554028
OEN + Produsenter av bildeler 1611345580 JAPANPARTS
loader Vennligst vent...