• SHOP
  • CLUB
0
Min garasje
Legg til kjøretøy
0
varer #85-6153
0,00 kr
Din handlekurv er tom

DU KAN VELGE MELLOM FØLGENDE BETALINGSMÅTER:

PayPal:

Når du skal betale for bestillingen din, blir du omdirigert til PayPals nettsted. Her kan du logge inn og betale. Du må ha en PayPal-konto for å kunne betale med PayPal. Det er ingen ekstra gebyrer.

Betalingskort:

Vi beskytter nettstedet vårt og andre systemer med tekniske og organisatoriske tiltak mot tap, ødeleggelse, og at uvedkommende har tilgang til eller kan endre eller dele dine data. Etter at du har valgt betalingskort som betalingsmåte, kan du klikke på «kjøp». Deretter vil du bli omdirigert til en sikker side der du kan velge din korttype. Til slutt oppgir du kortinformasjonen og bekrefter betalingen. Pengene vil bli trukket fra kortet ditt når bestillingen legges inn.

Betal senere med Klarna:

I samarbeid med Klarna tilbyr vi en betalingsmåte i Norge som innebærer at du kan betale fakturaen etter at du har fått varene. Når du betaler med Klarna behøver du aldri å oppgi bankkontoinformasjonen din, og du betaler når du har mottatt bestillingen din. Det er ikke mulig å få forsendelsen levert til en annen adresse enn fakturaadressen. Vi ber om forståelse for dette..

Ved betal senere-kjøp med Klarna vil du alltid få produktene først, og så har du en betalingsfrist på 14 dager. Mer informasjon og Klarnas fullstendige vilkår for kjøp på konto finner du her.

Merknad om databeskyttelse Klarna

Klarna gjennomgår og vurderer opplysningene du har oppgitt, og ved behov vil de dele dem med andre selskaper og kredittopplysningsbyråer (kredittsjekk). Hvis kredittsjekken er negativ, kan Klarna AS be deg om å bruke en annen betalingsmåte. Din personlige informasjon blir behandlet i samsvar med personvernforordningen, og vil ikke bli utlevert til tredjeparter eller brukt til markedsføringsformål. For å lære mer om personvernregler for Klarna.