1.000.000 bildeler - Finn en egnet reservedel til bilen din Eksempel

0 Varer
#
Din handlekurv er tom
0,00 kr

Volkswagen kommer
ikke lengre til å
utvikle interne
forbrenningsmotorer

Abbonner
PÅ VÅRE NYHETSBREV

For å få de siste nyhetene og tipsene fra oss, vennligst skriv inn din e-postadresse:

Med tanke på den økende populariteten til elektriske kjøretøy, har et økende antall bilprodusenter bestemt seg for å avvikle bruk av tradisjonelle, interne forbrenningsmotorer. Det tyske selskapet er intet unntak. Volkswagens strategisjef Michael Jost hevder at selskapet har bestemt seg for å fullstendig avvikle utvikling og bruk av drivverk som forurenser atmosfæren. Ifølge han, er bilmerkets ønske om å stoppe global oppvarming en pådriver for det radikale tiltaket.

Overgangen til elektriske biler vil bli utført gradvis. For øyeblikket fortsetter selskapets ingeniører med å jobbe med siste generasjon med bensin- og dieselmotorer. Planlagt lansering er i 2026. Deretter vil alle tiltak være fokusert på utvikling og forbedring av MEB og PPE-plattformer som skal brukes som grunnlag for elektriske biler.

Innen de neste fem årene, planlegger selskapet å sette til side et stort beløp, over $50 milliarder, til å finansiere overgangen fra produksjon ICE-kjøretøy til elektriske biler og autopilot-systemer. Det er forventet at VW-gruppen skal gi ut elektrifiserte eller helt elektriske versjoner av hele modellserien innen 2030. I løpet av denne prosessen kommer ikke bare personbiler, men også kommersielle kjøretøy og motorsykler til å bli utstyrt med elektriske motorer.

Likevel kommer biler som er utstyrt med interne forbrenningsmotorer fortsatt til å bli produsert i et begrenset antall, selv etter 2050 - hovedsakelig for land med utilstrekkelig infrastruktur for lading. Disse kjøretøyene vil bli bygd på gamle plattformer.

Kjøp på nett med rabatt på spesielle tilbud og kampanjer - TecDoc Inside

Det er ikke tillatt å kopiere de her viste dataene, spesielt hele databasen. Det er ikke tillatt å mangfoldiggjøre og/eller bearbeide dataene eller hele databasen, og/eller la tredje part gjøre det, uten at TecDoc har gitt samtykke til det på forhånd. Dersom dette ikke overholdes, er det et brudd på opphavsretten og vil bli rettslig forfulgt.

Kundeservice Internasjonal

Kundeservice for Norge[email protected]Autodoc.co.no - Direktelinje og kundeservice

© 2019 www.autodoc.co.no: AUTODOC Nettbutikk

Nytt og forenklet nettsidesøk vil gjøre det lettere for deg å finne riktig del. Søk etter reservedeler.

Forespørselstype Eksempel
Reservedeler Bremseklosser
Reservedeler + Produsenter av bildeler Bremseklosser ATE
Reservedeler + Bilprodusent Bremseklosser VW TRANSPORTER
Reservedeler + Artikkelnummer Bremseklosser 13.0460-7240.2
Artikkelnummer 402B1091
Artikkelnummer + Produsenter av bildeler SKBP-0011687 STARK
OEN 7H0698151A
OEN + Produsenter av bildeler 7H0698151C RIDEX
loader Vennligst vent...