0   varer
#
0,00 kr
Din handlekurv er tom
se på
Velg ønsket varekategori
Produsenter
500 varer

Å bestille setetrekk til biler en utmerket måte å friske opp interiøret i bilen, samt beskytte polstringen på setene mot skader og tilsmussing. Dersom de blir slitt eller du ønsker å fornye utseendet i kupeen, er det er enkelt å skifte dem ut.

Ulike typer setetrekk til bil

Produsentene bruker forskjellige materialer. Især kan dette være:

  • Skinn: De ser luksuriøse ut, og matcher interiøret i bilen helt perfekt. Samtidig krever de ikke komplisert stell. Smuss kan ofte fjernes enkelt ved hjelp av en våt klut. Tilbehør som er laget av kunstig skinn er de mest etterspurte. De har ofte en rimeligere pris enn de naturlige. Skinnprodukter kan imidlertid bli overopphetet når det er varmt, noe som kan føre til noe ubehag. Ved lave temperaturer kan de tvert imot bli for kalde.
  • Tekstil: Tekstiltrekk er tilgjengelige i svært mange farger. Mange av dem er enkle å vaske og varer lenge. Dessuten er de behagelige i bruk.
  • Pels: De er myke og behagelige å ta på. De krever regelmessig stell: produktet bør ristes og børstes fra tid til annen. Om ønskelig, kan du velge tilbehør til bil som er laget av kunstig pels. De ser imponerende ut og er samtidig billige, sammenlignet med de naturlige motstykkene.

Ved å kjøpe setetrekk til bil som allerede er skjært til, kan du kjøpe et stykke eller flere separate deler. Når du bestiller i nettbutikken, bør du være oppmerksom på ekstra funksjoner. Dette kan være:

  • Massasje: Denne funksjonen oppnås ved hjelp av innebygde vibrasjonselementer.
  • Varme: Noen modeller har en bryter for å justere temperaturen.

Produsentene tilbyr både universaltilbehør og dem som er beregnet for spesifikke bilmodeller. Sistnevnte matcher formen på bilsetet helt perfekt.

Tips til bruk av setetrekk til bil

  1. Du må ofte fjerne bilsetet fra kupeen for å plassere tilbehøret på den. Du bør kun demontere setet med tenningen av.
  2. Ikke sett på tilbehør av skinn i omgivelser med lav temperatur: de mister fleksibilitet i slike forhold, og kan lett bli skadet.
  3. De spesielle egenskapene for materialet, samt produsentens anbefalinger, bør tas med i beregningen under rengjøring. Det beste er å behandle skinn med spesielle produkter. Som regel kan tekstil vaskes i vaskemaskinen ved å følge produsentens anbefalinger for temperatur. Hvis den imidlertid har en base av polyuretanskum, anbefales det å vaske den for hånd. I de fleste tilfeller, er tørrensing et optimalt valg for pels.

AUTODOC: praktiske kjøp på nett

Her kan du kjøpe tilbehør til kjøretøy for enhver anledning, inkludert setetrekk til bil, matter med antiskli og kluter til bilpleie. Se nærmere på katalogen vår med en gang. Kanskje vi har rabatter på produktene du trenger i dag. Skynd deg for å gjøre lønnsomme kjøp på nett!

loader Vennligst vent...