0   varer
#
0,00 kr
Din handlekurv er tom
se på
Produsenter
5252 varer

Gulvmatter til bil beskytter bilgulvet mot smuss og fuktighet, og forenkler rengjøringen betydelig. Dessuten kan de bli et blikkfang i bilens interiør.

Ulike typer gulvmatter til bil

Etter produksjonsmateriale:

  • Gummi: Disse klassiske produktene beskytter godt mot smuss og fuktighet. De er rimelige, og har høy holdbarhet og lang levetid.
  • Polyuretan: Dette praktiske og lette tilbehøret ligner på dem av gummi. De skiller seg ut med høy fleksibilitet og motstandsdyktighet mot frost, og dermed også med en høyere pris.
  • Tekstil: Dette slitasjebestandige tilbehøret er laget av syntetiske stoffer med gummiert base. Den største fordelen ved dem er et bredt fargespekter, og ulempen er relativt komplisert vedlikehold.
  • Papir: Dette er produkter for engangsbruk som absorberer fuktighet raskt. De beskytter gulvet mot tilsmussing når bilen skal brukes i en kort periode.

Det finnes både universelle gulvmatter til bil, og dem som er tilpasset for bestemte bilmodeller. De første passer forskjellige biler, men det kan være at de ikke dekker hele gulvflaten. Den andre typen matter er laget for biler av en bestemt modell og merke, og passer presist til konturene i interiøret. De dekker alt, uten åpninger. Noe av tilbehøret kan ha nagler som dyttes inn, klemmer, kroker, gummitetninger, sklisikre pigger og andre deler som gir pålitelig feste til gulvet.

Tilbehør skiller seg også fra hverandre etter høyden på kantene. Vanligvis varierer det fra 1 til 4 cm. Disse målene bør du ta hensyn til når du skal velge. Høye kanter beskytter gulvet mot vann og smuss bedre, men på enkelte modeller kan de hindre førerens mulighet til å trykke inn pedalene.

Tips til bruk av gulvmatter til bil

  1. Produkter av gummi eller polyuretan kan simpelthen vaskes med varmt vann, og spesielle forbindelser kan brukes ved betydelig tilsmussing.
  2. Det er praktisk å rengjøre tekstilmatter med børster eller støvsugere som brukes til huset. Det anbefales ikke å banke tekstilprodukter, ettersom du risikerer å skade dem. Du kan du bruke kjemiske produkter, laget for slike materialer, for å fjerne vanskelige flekker.
  3. Tilbehøret bør henges vertikalt for tørking, uten å bøye dem, slik at vannet kan dryppe ned. Det anbefales ikke å klemme dem, ettersom det påvirker materialet i basen negativt.

UTODOC: praktiske kjøp på nett

For å kjøpe gulvmatter til bil med komfort, trenger du simpelthen å registrere deg i nettbutikken vår. Vi har laget en brukervennlig katalog, hvor du enkelt finner frem til nødvendige produkter. Dersom du har noen spørsmål, kan du kontakte vår kundeservice. De engasjerte veilederne kan hjelpe deg på nett eller via telefon, fortelle deg om aktive kampanjer og hjelpe deg med å velge produkt, om nødvendig. Bli kunde hos oss, og dra fordel av førsteklasses service.

loader Vennligst vent...