0   varer
#
0,00 kr
Din handlekurv er tom
se på
Velg ønsket varekategori
Produsenter
678 varer

Luftfriskere til bil hjelper til med å bli kvitt ubehagelig lukt i kupeen. De tar ikke mye plass og er enkle i bruk.

Ulike typer luftfriskere til bil

Det finnes mange varianter av disse produktene, oppdelt etter tilstanden på det aromatiske stoffet. De mest vanlige er:

  • Parfymerte pappfigurer. De henges som regel på det innvendige bakspeilet. Den største fordelen med dem er lav pris.
  • Flytende. Dette er som regel beholdere med aromatisk væske, som er klipset fast til luftventilene. De varer lenge enn parfymerte figurer.
  • Granulerte. Selges vanligvis i poser. De kan festes til grillen på varmeapparatet eller henges på innvendig bakspeil. Hovedfordelen med dem er en kontinuerlig levetid.
  • Geleer. Dette er beholdere med en gelelignende substans. Du kan sette dem på dashbordet, for eksempel, eller under et sete. De lekker ikke, fordi geleen på innsiden er veldig tykk. I de fleste tilfeller varer de lengre enn de flytende typene.
  • Elektroniske. Denne kategorien inkluderer ionisatorer, som er gunstige for menneskekroppen. De får strøm fra sigarettenneren eller batterier.

Dette biltilbehøret kan også fungere på forskjellige måter. Enkelte av luftfriskerne absorberer sjenerende lukt, mens andre bare dekker over den ved å slippe ut av en behagelig duft.

Bruk av luftfriskere til bil

  1. Les alltid produsentens instruksjoner og følg anbefalingene. For eksempel, enkelte produkter fungerer bare ordentlig i en viss posisjon. Designet på enkelte luftfriskere gjør det mulig å justere styrken på duften.
  2. Vask hendene grundig med såpe etter du har montert tilbehøret.
  3. Pass godt på når det er barn er i kupeen. Ikke la dem smake på parfymert gele, væske eller granulat.

AUTODOC: Praktisk handel på nettet

Nettbutikken vår har et stort antall biltilbehør av høy kvalitet. I tillegg kan du kjøpe luftfriskere til bil og andre produkter til meget gunstige vilkår. Vi har rimelige priser og regelmessige kampanjer. Det er mulig å kjøpe førsteklasses produkter billig – se selv. Bli kunde hos AUTODOC i dag og gjør et røverkjøp.

loader Vennligst vent...